Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kabil faktörlere sargılı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz mualla bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceği konusunda hemfikirler.

ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

şu demek oluyor ki, esas fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek muhtevain mutasavverken, ivedili çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Bir özge şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan konstrüksiyonlabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve arazi kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin elverişli icazet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Yangın Kapısı Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Bunun bâtınin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yakışır fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı evet da yangın bapsı otel, diyar ve şifahane üzere toplu dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bağlamlı olarak değdavranışmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mafevkda görev düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page